Ultimate Adventure Weekend – ИПО Галеб

Од 17-19 Април, Извидничко Поречанскиот Одред Галеб реализираше одредски викенд во Демир Капија, заедно со спортскиот клуб Клисура. На викендот беа организиарни различни активности, како качување на природна карпа, планинарење во околината на Демир Капија, уживање покрај Копришкиот водопад и посета на црквата Св.Ѓорѓи

Одличен викенд за одредот којшто воспостави силни темели на соработката помеѓу членовите и Спортскиот клуб Клисура. Следна заедничка активност е учеството на International Outdoor Festival.

56517147_2084023115043995_1634993418503454720_o

56971078_2084021675044139_597180915784876032_o

56726454_2084022795044027_1871805403965161472_o