Јавен повик за волонтери – 2018

И оваа година извидничките одреди ќе имаат можност да бидат дел од летните активности на Сојузот на извидници на Македонија.

Извидничкиот центар Охрид има потреба од волонтери за време на летниот период за следните позиции:

  • Круг;
  • Кујна;
  • Рецепција; и
  • Капија.

 

Повеќе информации можете да најдете во следниот PDF документ:

 

Јавен повик за волонтери 2018