Skip to content Skip to footer

PROGRAMI VJETOR

Kalendari i aktiviteteve për vitin 2018

 

Të nderuar, në kontribut e keni Kalendarin vjetor i aktiviteteve të vitit 2018 (Plani vjetor – SAM 2018).

Годишен-план-СИМ-2018-1

Çdo muaj përpunohet kalendar i ri dhe i azhurnuar, i plotësuar me informatat më të reja rreth ngjarjeve më të reja te vrojtuesit. I njëjti është në formë fotografie dhe mund ta gjeni në Facebook-faqen e SAM-it.

Që të mund ta shihni më mirë, zbritni kalendarin në aparatin Tuaj.