Skip to content Skip to footer

Од 08-10 ноември, во Извидничкиот Центар Охрид се одржа првиот тренинг за брендинг и комуникација на Сојузот на извидници на Македонија. На тренингот учевме како да допреме до пошироката јавност и како да го зајакнеме брендот и имиџот на извидништвото. Поведени од тоа да ги обучиме младите на овие теми, организиравме работилници и предавања во областите на дизајн, маркетинг, брендинг и социјални медиуми.

Супер продуктивни и креативни 3 дена, кои се надеваме дека ќе покажат резултати во блиска иднина!

Активноста беше дел од проектот „(Из)Види!“ кој е поддржан од Европската Унија.

 

75481645_2661481013913770_7565247913064923136_o74828479_2661481213913750_1433914306814017536_o73399800_2661481877247017_2842046255662628864_o  75402228_2661482853913586_2033341812617248768_o