Skip to content Skip to footer

QENDRA VROJTUESE E OHRIT

Qendra vrojtuese e Ohrit gjendet në daljen e qytetit të Ohrit (rrugën e vjetër për në Strugë), në lagjen Daljan dhe është vetëm 2 kilometra larg nga qendra e Ohrit. Qendra vrojtuese disponon me plazh të saj, kuzhinë dhe dhomë të ngrënies, terrene sportive dhe sipërfaqe të madhe të gjelbër. Akomodimi është në rimorkio kampimi, në dhoma të shtëpisë dhe në bungalovë.

ico1

ico2

ico3

ico4

ico5

ico6