Skip to content Skip to footer

Проектот „My Europe My Say“ е иницијатива предводена од Европскиот регион на WOSM. Тој има за цел да го поттикне учеството на младите на претстојните Европски избори и да го зајакне чувството за граѓанско ангажирање меѓу извидниците и неизвидниците.
Оваа година настанот се одржа од 6-8 декември во Брисел, а како претставници на СИМ беа девојките од ПСИО, Александра и Ивана.

 

3baba4bc-653c-4b02-bd27-b0c56dbe4dfd