Author Archives: Goran Gorgiev

Thirrja publike për vullnetarë

volont

Edhe këtë vit, njësitë vrojtuese do të kenë mundësi që të marrin pjesë në aktivitetet verore të Lidhjes së Vrojtuesve të Maqedonisë. Qendra vrojtuese e Ohrit ka nevojë nga vullnetarë gjatë periudhës verore për këto pozita: Rrethi; Kuzhina; Recepcioni dhe Porta. Më shumë informata mund të gjeni në këtë PDF dokument: Thirrje publike për vullnetarë 2018

Lexo më shumë

Macedonian Jamboree 2nd Bulletin

20621075_1092355624227698_6457870169798462048_n

Dear International Scouts, Now the Bulletin 2.0. is available. Inside you can find many valuable information for the campsite, the programs and the equipment. Here you can find the Workshops detail explanation and you can start preparing your path in the Jamboree. Also cheek the FAQ at the and of the bulletin ! The registration is open up to 31. March

Lexo më shumë

Youth scout initiatives for better world – Messengers of Peace-SQ

10360712_793908263960323_9177975823704597347_n

During the summer the young scouts were very active. Additionally to the summer camps, the training’s and the international exchanges this summer as part from the global scout initiatives the Macedonian scouts have implemented 10th local initiatives for developing the community, supporting the young people and strengthening the capacities of the young people. Young scouts from 9 scouts units in

Lexo më shumë