Skip to content Skip to footer

Годишна Програма

Календар на Активности за 2019 година

Почитувани, во прилог го имате прикачен годишниот календар за 2019 година.
превземи

Напомена: Календарот може да има одредени промени во датумите и ќе биде навремено ажуриран.