Годишна Програма

Календар на Активности за 2017 година

Почитувани, Во прилог го имате прикачен годишниот календар на активности за 2017 година.

kalendar na aktivnosti na sojuz na izvidnici na makedonijaKalendar na aktivnosti 2017 Sojuz na izvidnici na Makedonija 2kalendar na aktivnosti na sojuz na izvidnici na makedonija

Секој месец се изработува нов и ажуриран календар дополнет со најновите информации за тековните случувања на извидниците. Истиот е во форма на фотографија и може да се најде на оваа страница.

izvidnici mart kalendar kalendar na aktivnosti sojuz na izvidnici na makedonija maj

Календар на активности за ЈУНИ Сојуз на извидници на Македонија

Годишниот календар може да го превземете во pdf формат.