Skip to content Skip to footer

Најдобрата новогодишна забава се одржа по 6ти пат во клубот Маракана. 130 извидници од ИПО Галеб, ИО Скаут, ПСИО, ИПО Јадран, ИПО Сидро и ИО ММ Брицо се забавуваа, иргаа, пееја и се натпреваруваа. Со оваа забава заокруживме уште една успешна извидничка година и подготвени сме да ја пречекаме новата 2020 година којашто ќе ни донесе нови предизвици!
Благодарност и до Витаминка што ја збогатија забавата со супер грицки!

 

81537479_2578132895633012_5884282560489455616_o 81540379_2578138745632427_1900309761878917120_o 81540656_2578136342299334_4427825696915587072_o