Category Archives: News-sq

Macedonian Jamboree 2nd Bulletin

20621075_1092355624227698_6457870169798462048_n

Dear International Scouts, Now the Bulletin 2.0. is available. Inside you can find many valuable information for the campsite, the programs and the equipment. Here you can find the Workshops detail explanation and you can start preparing your path in the Jamboree. Also cheek the FAQ at the and of the bulletin ! The registration is open up to 31. March

Lexo më shumë

Open call for support of local scout youth projects-SQ

pomladi

The Scout Association of Macedonia announces open call for support of local Scout youth projects to be implemented during 2014. Details of the call , the call and the required application can be downloaded at the following links : Повик за подршка на локални младински извинднички иницијативи 2014 Апликациска форма за мали проекти 2014 executive-summary-MKD The call is part of

Lexo më shumë

Dion 2013 përfundoi me sukses

orientation

Në përputhje me programin bazë të Bashkimit N aizvidnici Maqedoni , 27-2013 s 29Septemvri . Strogomishte më e ulët , Kërçovë , mbajti Orientim Match Shteti Scout ( Dion ) . Nikoqir i kësaj ngjarje ishteSkuadra Scout ” Bashkimi” i Zajasit . Vendndodhja dhe Dion presë 2013 u miratuan njëzëri nga Stereshinstvoto SIM . Ky konkurs u ndoq nga më

Lexo më shumë

Special Reception for the occasion of the 60 years jubilee-SQ

487315_614487815235189_1554497814_n

Денот на Извидниците и прославата по повод 60 години СИМ Светскиот ден на извидниците во Македонија беше проаславен на ден 23 Февруари 2013 година. Воедно се прославија и 60 години постоење на Сојузот на Извидници на Македонија. Извидници од целата држава се собраа во Скопје каде што се случуваа настаните. Присуствуваа извидници од сите одреди од Р. Македонија и тоа

Lexo më shumë