12та Смотра на СИМ [Билтен 4.0]

Драги извидници,

Последниот Билтен 4.0 е тука! Во него можете да најдете корисни информации околу пристигнувањето, структурата на кампот, програмата, хигиената и обезбедувањето во кампот и друго…

Доколку имате некакви прашања слободно контактирајте не!

Се гледаме во Скребатно! :)

BANER bez logoa