Новости

shkola-za-vodachi-leadership-training-scouts-2

ШКОЛА ЗА ВОДАЧИ 2016

Од 24ти до 30ти јуни во Извидничкиот Центар Охрид се одржа Школа за водачи организирана од Сојузот на извидници на Македонија. На оваа школа земаа

Настани

Обуки

shkola-za-vodachi-leadership-training-scouts-2

ШКОЛА ЗА ВОДАЧИ 2016

Од 24ти до 30ти јуни во Извидничкиот Центар Охрид се одржа Школа за водачи организирана од Сојузот на извидници на Македонија. На оваа школа земаа

Волонтерство

ПСИО со децата во центарот за дневен престој во Шуто Оризари

Направи добро дело

По добрата практика од минатогодишната крводарителска акција и кампањата за “Направи добро дело”, Сојузот на извидници на Македонија во соработка со одредите членки, одлучи да

Прослави

Публикации