[СМОТРА] 12та СМОТРА на СИМ – Билтен 2

2018 година е година на нашата смотра па подготовките за нејзино организирање се во полна пареа. Како што најавивме, така сите новости во врска со смотрата ќе бидат изнесувани во билтени кои ќе бидат изготвувани на два месеци.
Овде можете да го најдете Вториот Билтен 2.0. за Смотрата на СИМ.
Во него може да ги најдете сите информации поврзани со:
  • Програма на смотрата
  • Информации за кампот и поставеноста
  • Агенда
  • СТАФ / Волонтери
  • Опрема на смотрата
  • Дополнителни активности
  • Штаб и организационен тим за смотрата
  • Банкарски информации
  • Прашања и одговори
Краен рок за доставување на пријавите за водачи е на 01.03.2018 на емаил: vlatko@scout.org.mk
 
Со следниот билтен ќе бидат испратени и пријавите за учесници и пријава на контингент како и дополнителни информации кои ќе Ви помогнат поубаво да го испланирате Вашето учество на смотрата.
Се гледаме на СМОТРА !