ПСИО Работилница

Настанот беше поддржан преку одредскиот грант на ПСИО и Peace Corps волонтерот Chris.
10те волонтери одржаа три посебни работилници, на кои извидниците имаа можност да се запознаат со новите вештарства кои ги воведоа во нивната програма: Грнчарство, Извидник научник и Плетење, а воедно и да ги полагаат.

Забавно искористен ден исполнет со смеа и дружба и покрај малите временски непогоди!

48420084_10156889174994464_270358918448807936_o

49082531_10156889169449464_291650565983698944_o

49007390_10156889171769464_814153940500217856_o

49072882_10156889146744464_1310247277645791232_n

48377851_10156889143969464_5814329294268137472_n