Skip to content Skip to footer
Предизвик #27
 
#СедиДома и танцувај!
 
Искористи го слободното време дома така што ќе ги подобриш своите танцувачки чекори или ќе научиш некои нови, а воедно ќе го победиш и срамот!
 
Како?
   1. Стави ја својата марама.
   2. Научи ја кореографијата за песнта Blinding lights. Може да ја погледнеш тука: https://youtu.be/lX7FIyDVf1U
   3. Сними видео или тик ток и објави го на Facebook или Instagram со хаштаговите долу и тагни не!
27 - dance2