Skip to content Skip to footer

Целта на овој предизвик, освен забава во овие денови кога сите сме дома, е и подобро да се запознаеме со другите извидници и нивните авантури на камп.

 

Преку ова бинго секој ќе ги долови своите авантури кои што ги доживеал на некој камп, акција, извиднички состанок или некој друг извиднички настан. Тоа се спомени и авантури кои нема никогаш да ги заборавиме, туку ќе се гордеме што сме ги доживеале и ке ги раскажуваме на другите! 

 

Ваша задача е да го симнете темплејтот подолу, да ги заокружите работите кои што сте ги направиле досега и да ја објавите истата слика на вашиот фејс или инста акаунт со веќе познатите хаштагови и тагнете го Сојузот на извидници на Македонија!

 

Напомена: За извидниците кои немаат фејсбук или инста профил, ваша задача е да нацртате ист/сличен темплејт и рачно да ги пополните полињата, а потоа сликата или скриншотот да ги испратите на вашиот водач, родител, брат/сестра, другари и слично.

 

Темплејт

бинго

 

 

 

18 - бинго 2