Skip to content Skip to footer

#СедиДома и прави оригами!

Направи ги твоите омилени форми само со помош на хартија и ножички и украси ја својата соба! 

Прашуваш како?
– Стави ја твојата марама.
– Земи хартија и ножички, а потоа направи го твоето омилено животно или предмет (идеи можеш да побараш и онлајн).
– Земи боички/фломастери доколку сакаш да биде во друга боја.
– Погледнете го и нашиот пример: https://youtu.be/n6c8bLoCVB8

Сликите, видеата или тик-токот закачете ги на Инстаграм или Фејсбук со хаштаговите кои ги пишува доле и тагнете ги @scoutsmacedonia!

#30дена #30предизвици #ИзвидиОдДома #СедиДома

15 - origami2