Skip to content Skip to footer

#СедиДома и биди актер/ка!

Желбата за глума ја имаш уште од мали нозе? И сакаш другите да го препознаат твојот талент? Сега е можноста за тоа!

Преправи се во твојот омилен лик од цртаните, филмовите, сериите или пак некоја музичка или спортска ѕвезда и сними видео каде што ќе одглумиш некоја точка!

На видеото стави ги хаштаговите и тагни ги @scoutsmacedonia за да ја видиме твојата актерска способност!

Погледнете ја и нашата ‘Јелена’ – https://youtu.be/nuxxccsGNsA

#30дена #30предизвици #ИзвидиОдДома #СедиДома

15 - gluma2