Skip to content Skip to footer

#СедиДома и направи си свој ‘woggle’!

Немаш како да ја врзeш твојата марама? Или пак ти здодеа марамата врзана со „коцка“? Со овој предизвик направи си кул држач за својата марама! 

А, како?
– Стави ја твојата извидничка марама
– Земи врвка/коноп/јаже во посакуваните бои
– Погледни на следниот линк како се прави држачот и следи ја постапката: https://youtu.be/4pdjI6kigNA
– Сними кратко видео од изработката на твојот ‘woggle’, или пак постапно сликни неколку фотографии.

Твојата креација објави ја на Инстаграм или Фејсбук со хаштазите и означи ги @scoutsmacedonia

#30Дена #30предизвици #ИзвидиОдДома #СедиДома #Woggle

13 - woggle2