Skip to content Skip to footer

#СедиДома и вежбај!

Не заборавај на физичкото здравје и физичкиот развој за време на карантинот! Почни уште денес да правиш нешто корисно за себеси!

Што треба да направиш?
– За да го исполниш предизвикот треба да направиш по 10 повторувања од трите твои омилени вежби.
– Наша препорака се било кои вежби за стомачни и грбни мускули (склекови) или пак аеробични вежби. Исто така, јогата е супер за телото во вакви денови каде што седиме или лежиме повеќе од вообичаено.
– За да ги направите вежбите правилно, побарајте упатсва или видео на интернет од фитнес инструктори.

 На крај, направи слика, видео или тик ток и објави го на Facebook или Instagram со таговите и означи ги @scoutsmacedonia


Ако ти се допадна и ти годеше физичката активност денес, продолжи и наредните денови!

#30дена #30предизвици #ИзвидиОдДома #СедиДома

12 - vezbi2