Skip to content Skip to footer

#СедиДома и биди фудбалер!

Сакате да научите нов начин за ставање на вашата марама? Да бидете кул и да ја ставите марамата со нога?

Трк по марамата и следете ги следните чекори
1. Врзете ја марамата што е можно пошироко.
2. Ставете ја марамата на вашата нога.
3. Пробајте со замавнување да ја закачите на вашиот врат следејќи нашиот пример на линкот: https://youtu.be/CcYoqjmGUrw
4. Доколку не ви е успешен обидот, пробајте повторно и повторно, не се откажувајте!

Сите успешни, а и (посебно) неуспешни обиди снимете ги на видео/TikTok и објавете го на фејс или инста користејќи ги хаштазите и тагнете не!

* Не се оценуваме, само се забавуваме!

#30дена #30предизвици #ИзвидиОдДома #СедиДома

 

11 - марама 2