Од А до Ш – Буква И

На што ве потсетува буквата И?

„И“ како Извидник можеби?

Ние, секако, помислуваме прво на тоа!

 

Погледнете го видео прилогот од нашите другари „од А до Ш“ и запознајте се со буквата „И“