Skip to content Skip to footer

Сојузот на извидници на Македонија објавува конкурс за поддршка на локални извиднички младински проекти кои ќе се спроведуваат во текот на 2014 година. Деталите околу повикот, повикот и потребните апликации можете да ги преземете на следниве линкови:

Повик за подршка на локални младински извинднички иницијативи 2014

Апликациска форма за мали проекти 2014

executive-summary-MKD

Повикот е составен дел од проектот „Changing by learning“ кој го спроведува Сојузот на извидници на Македонија, а е подржан од програмата “Messengers of peace” на Светската организација на извидничкото движење (WOSM) и Светската извидничка фондација.

Доколку имате дополнителни прашања ве охрабруваме да ја контактирате канцеларијата на СИМ.