ИО „Феникс“ го одбележаа 11-ти Октомври

По повод Денот на востанието во Македонија, 11-ти Октомври, најмладите од Извидничкиот одред „Феникс“ од Прилеп, положија цвеќе пред спомениците во меморијалниот комплекс „Могилата на непобедените“, оддавајќи им почит на народните борци и херои.

43635916_2347810121913952_5092500829756194816_n 43680036_2347810671913897_5522103421710106624_n 43754144_2347809971913967_1714256893922246656_n