ИО Армонија – месец Март

Извидниците од Виница, во месец март организираа дури четири одредски активности, сите од различен карактер.

На првиот состанок го гледаа филмот „Scouts Guide to the Zombie Apocalypse“,

53552268_1994996530795203_4056841527287087104_n

54353387_1994996394128550_683569351105708032_n

Потоа, цртаа цртежи и се натпреваруваа во играта „грабни стапче“,

1.2

1.3

Учеа какви видови на огништа постојат и како да запалат оган,

3.1

3.2

И организираа хуманитарна акција за собирање на финансиски средства!

2.1

2.2

2.3