Извиднички Центар Охрид

Извидничкиот центар се наоѓа на излезот од Охрид (стариот пат кон Струга), во населбата Далјан. Од центарот на Охрид е одалечен само 2 километри. Извидничкиот центар располага со сопствена плажа, кујна и трепезарија, спортски терени и голема зелена површина. Сместувањето е во камп приколки и соби во куќа и бунгалови.

ico1

ico2

ico3

ico4

ico4

ico5

ico6