Skip to content Skip to footer

На 22.02.2020, по повод Денот на извидниците, СИМ организираше настан во домот  Даре Бомбол на Средно Водно, каде беа пристутни околу 300 извидници.

По отворањето на церемонијата, оние кои сакаа да го повторат својот и новите  извидници, ја имаа можноста да дадат извиднички свечен завет и со тоа да се вклучат на најголемата фамилија – извидници! По заветот, следеше хајкот до врвот на Водно, каде се дружевме и стопливме од ладното време.

Погледнете некои од фотографиите!

87466837_2893720537356482_3520330808424398848_o87611260_2893721150689754_216836062503239680_o87281031_2893705644024638_7681057501428580352_o 87454015_2893707880691081_8588357767771717632_o 85160703_2893703394024863_801638646317842432_o 87542052_2893704407358095_4401643387300610048_o